Språk / Language

Toughpad FZ-G1 ATEX

Toughpad FZ-G1 ATEX

Toughpad FZ-G1 ATEX- Panasonics nya tåliga datorplatta för explosionsfarliga miljöer finns nu på lager.

Panasonics nya ATEX-certifierade version av den populära Toughpad FZ-G1, är designad för att användas i explosionsfarliga miljöer. Den stryktåliga datorplattan blev väl emottagen när den presenterades i Moskva på årets teknologimässa för gas- och oljeindustrin - Neftegaz.

​- För första gången har medarbetare inom gas- och oljesektorn fått tillgång till en stryktålig ATEX-certifierad datorplatta. Detta gör det möjligt för specialiserade branscher att nyttja de produktivitetsfördelar som Panasonic redan levererar till företag och mobila yrkesmän runt om i världen, säger Jan Kaempfer, Marknadschef för Panasonic i Europa.

​ATEX-modellen har erhållit en ”Zone 2 Working Space”-certifiering för explosionsfarliga gasmiljöer ovan mark. För att erhålla denna certifiering har Panasonic bland annat utvecklat ett nytt batteri och ett specialdesignat läderfodral.

​Toughpad FZ-G1 ATEX är utrustad med Windows 8 Pro, snabb grafisk prestanda och lång batteritid.

​Enheten är både damm- och vattentålig samtidigt som bildskärmen är baserad på den allra senaste IPS α panelteknologin med 800cd /m² ljusstyrka, vilket gör det lätt att avläsa skärmen även i starkt dagsljus.
 

Läs mer om FZ-G1 ATEX här >>