Språk / Language

Systemutvecklare inom IT-Säkerhet

Systemutvecklare inom IT-säkerhet

Comex Electronics AB söker en ny medarbetare till mjukvaruavdelning för systemutvecklingsuppdrag inom säkra IT-lösningar.
 
Comex är en etablerad och välkänd leverantör av IT-säkerhet till Försvarsmakten samt myndigheter och statliga verk med högt ställda krav på informationssäkerhet. Vi har även egen produktutveckling och produktion av avlyssningssäker datorutrustning, datorlösningar för extrema miljöer och avancerade kortterminaler för autentisering med smarta kort och fingerbiometri.
 
Tjänsten som skall tillsättas omfattar heltid och är en tillsvidareanställning som systemutvecklare med placering i våra lokaler i Täby.
 Du kommer att ingå i ett mindre team av ingenjörer där utvecklingen sker i egna lokaler.
 
Arbetsuppgifter
Dina främsta arbetsuppgifter kommer att bestå av att designa, utveckla samt införa framtida IT-säkerhetslösningar, men även att vidmakthålla och vidareutvecka befintliga system. Du kommer att vara delaktig i hela utvecklingsprocessen från kravställning till implementation och test av systemet.
 
Din profil
* Civilingenjörsexamen eller motsvarande
* Erfarenhet av systemutveckling för Windows eller Linux
* Erfarenhet av förvaltning och vidareutveckling av befintlig kodbas.
* Goda kunskaper i C/C++ * God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska
 
Meriterande
* Erfarenhet av utveckling och införande av IT-säkerhetslösningar som hanterar sekretessbelagd information
* Kunskaper inom PKI och smarta kort
* Common Criteria
* Erfarenhet av Plattformsoberoende utveckling
 
Personliga egenskaper
Du är utåtriktad och har god förmåga att kommunicera då kundkontakt förekommer i arbetsuppgifterna. Du är positiv, självständig, strukturerad och van att ta egna initiativ då du kommer att styra och planera ditt arbete inom olika projekt.

 

Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande. Din ansökan och CV skickas till E-post; Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Sista ansökningsdag är 13 augusti. Ansökningarna kommer att behandlas fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För mer information: Kontakta Magnus Persson på telefonnummer 076-623 24 29 eller e-post; Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.